Ποτήρι Θερμός Ανοξείδωτος & Καλαμάκι 360ml Πράσινο Ματ Φ9xH14cm We Care Nava 10-262-102

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-262-102
9.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το θερμός ποτήρι "We Care" της Nava σε πράσινο χρώμα και χωρητικότητα 360ml είναι η ιδανική επιλογή για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με στυλ και λειτουργικότητα.

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 (ss304), απαλλαγμένο από BPA, PVC, φθαλικές ενώσεις και άλλες επιβλαβείς ουσίες, εγγυάται απόλυτα ασφαλή αποθήκευση των ροφημάτων σας.

Η αντιολισθητική ματ επένδυση στο εξωτερικό του, σε συνδυασμό με το δαχτυλίδι σιλικόνης στο καπάκι, διασφαλίζει ασφαλές κλείσιμο χωρίς διαρροές και διατήρηση της θερμοκρασίας του ροφήματός σας για περίπου 2-3 ώρες.

Επιπλέον, το προϊόν περιλαμβάνει ανοξείδωτο καλαμάκι για εύκολη χρήση και είναι κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων (χωρίς το καπάκι).

Αυτό το θερμός ποτήρι είναι ιδανικό για κάθε σας δραστηριότητα, από το γραφείο έως το camping και τις εκδρομές σας, προσφέροντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ στυλ και λειτουργικότητας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές 100% Στεγανό, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Σειρά We Care By Nava
Ύψος(cm) 14
Υλικό Ανοξείδωτο 18/8
Χρώμα Πράσινο
Χωρητικότητα (ml) 360
Διάμετρος(cm) 9
product bottom banner