Ποτήρι Διπλού Τοιχώματος Χάρτινο Μαύρο Matte 8oz Φ80mm (Λευκό Εσωτερικά) Με Εσωτερική Επίστρωση PE (Πακέτο 25τμχ) Intertan Q530009MMFSC

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: Q530009MMFSC
1.73

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ποτήρι Διπλού Τοιχώματος Χάρτινο Μαύρο Matte 8oz Φ80mm (Λευκό Εσωτερικά) Με Εσωτερική Επίστρωση PE (Πακέτο 25τμχ) Intertan Q530009MMFSC

Αναδείξτε τα ζεστά και κρύα ροφήματα με το χάρτινο ποτήρι διπλού τοιχώματος σε μαύρο matte φινίρισμα. Με χωρητικότητα 8oz και διάμετρο Φ80mm, το ποτήρι προσφέρει εξαιρετική θερμομόνωση, προστατεύοντας τα χέρια από ζεστά ροφήματα μέχρι 95°C. Η εσωτερική επίστρωση PE προσφέρει έξτρα αντοχή και προστασία από διαρροές, εξασφαλίζοντας ότι κάθε ποτό διατηρεί την ποιότητά του.

Το ποτήρι αυτό είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν κομψότητα και λειτουργικότητα. Συνδυάζεται με άλλα ποτήρια της σειράς Τani® για ποικιλία σε μεγέθη και σχέδια, εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη σας.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Χαρτί διπλού τοιχώματος με επίστρωση PE
Διάμετρος: 80mm
Χωρητικότητα: 8oz
Μέγιστη θερμοκρασία: 95°C
Συσκευασία: 25 τεμάχια

Προσφέρετε στους πελάτες σας ποιότητα και στυλ με το ποτήρι Intertan Q530009MMFSC για μια αξέχαστη εμπειρία ροφήματος.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Intertan
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συσκευασία (τμχ) 25
Χωρητικότητα (Oz) 8
Υλικό Χαρτί
Χρώμα Μαύρο Ματ
Διάμετρος(cm) 8
product bottom banner