Ποτήρι Διπλού Τοιχώματος Χάρτινο Μαύρο Gοurmet Design 8oz Φ80mm (Λευκό Εσωτερικά) Με Εσωτερική Επίστρωση PE (Πακέτο 25τμχ) Intertan Q530009GNDFSC

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: Q530009GNDFSC
1.70

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ποτήρι Διπλού Τοιχώματος Χάρτινο Μαύρο Gοurmet Design 8oz Φ80mm (Λευκό Εσωτερικά) Με Εσωτερική Επίστρωση PE (Πακέτο 25τμχ) Intertan Q530009GNDFSC

Αναβαθμίστε την ποιότητα σερβιρίσματος με το χάρτινο ποτήρι διπλού τοιχώματος σε κομψό μαύρο με Gourmet design, κατάλληλο για ζεστά και κρύα ροφήματα. Με χωρητικότητα 8oz και διάμετρο Φ80mm, αυτό το ποτήρι προσφέρει άριστη θερμομόνωση, εξασφαλίζοντας άνετο κράτημα χωρίς την ανάγκη για επιπλέον θήκες. Η εσωτερική επίστρωση PE εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και προστασία από διαρροές.

Με δυνατότητα διαχείρισης θερμοκρασιών έως 95°C, είναι ιδανικό για καφέ, τσάι και άλλα ροφήματα. Το λευκό εσωτερικό προσδίδει καθαρότητα και κομψότητα, ενώ είναι κατάλληλο για χρήση σε καφετέριες, καταστήματα και εκδηλώσεις. Συνδυάστε το με άλλα ποτήρια της σειράς Τani® για ολοκληρωμένες λύσεις σε διάφορα σχέδια και μεγέθη.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Χαρτί διπλού τοιχώματος με επίστρωση PE
Διάμετρος: 80mm
Χωρητικότητα: 8oz
Μέγιστη θερμοκρασία: 95°C
Συσκευασία: 25 τεμάχια

Επιλέξτε το ποτήρι Intertan Q530009GNDFSC για να προσφέρετε στυλ και ποιότητα σε κάθε ρόφημα που σερβίρετε.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Intertan
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συσκευασία (τμχ) 25
Χωρητικότητα (Oz) 8
Υλικό Χαρτί
Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος(cm) 8
product bottom banner