Πλάστης Ανοξείδωτος 47cm Φ6,3x24,5cm Με Αντικολλητική Επιφάνεια & Ρουλεμάν GTSA 39-60302

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-60302
22.89

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για άνετο και αποτελεσματικό πλάσιμο με τον Πλάστη Ανοξείδωτο 47cm από την GTSA 39-60302. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτός ο πλάστης είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματική ή οικιακή χρήση.

Με μήκος 47cm (συμπεριλαμβανομένων των χερουλιών), αυτός ο πλάστης προσφέρει άνετο κράτημα και εύκολη χρήση. Η αντικολλητική επιφάνεια και το ρουλεμάν εξασφαλίζουν ομαλή και εύκολη κίνηση, ενώ ο ορθογώνιος σχεδιασμός του προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στο πλάσιμο.

Ο Πλάστης Ανοξείδωτος 47cm της GTSA 39-60302 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μάγειρα που αναζητά ποιότητα, ανθεκτικότητα και απόδοση. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Μήκος Λάμας (cm) 24,5
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Διάμετρος(cm) 6,3
Μήκος(cm) 47
product bottom banner