Πλάκα Σερβιρίσματος Φυσικής Πέτρας GN 1/4 26,5x16,2cm 00993 APS Bar Supply 27.00993

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 27.00993
6.79

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο δίσκος σερβιρίσματος από φυσική πέτρα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην τραπεζαρία σας που συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα. Κατασκευασμένος από φυσική πέτρα, αυτός ο δίσκος προσδίδει μια φυσική και φινετσάτη αίσθηση στον χώρο σας.

Η φυσική πέτρα προσφέρει μια εξαιρετικά ανθεκτική επιφάνεια, αντέχοντας σε καθημερινή χρήση και διατηρώντας την αναλλοίωτη με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, η φυσική του υφή και χρώματα προσδίδουν μοναδικό χαρακτήρα και εκλεπτυσμένη αισθητική στο τραπέζι σας.

Ο δίσκος σερβιρίσματος από φυσική πέτρα είναι ιδανικός για την παρουσίαση μικρών πιάτων, τυριών, φρούτων ή ακόμα και ως βάση για διακοσμητικά στοιχεία. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με τον μοναδικό του χαρακτήρα και αναδείξτε την κομψότητα του χώρου σας με αυτόν τον υπέροχο δίσκο σερβιρίσματος από φυσική πέτρα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα APS Bar Supply
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Ορθογώνιο
Ύψος(cm) 0,7
Υλικό Σχιστόλιθος
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 16,5
Μήκος(cm) 26,5
product bottom banner