Πιρούνι Φαγητού Σετ 4 Τεμαχίων Μήκος:20,32cm Ανοξείδωτο Ατσάλι X5CrNi18-10 Perpétue Opinel 002449

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 002449
35.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το πιρούνι αισθάνεται άνετα στο χέρι με ισορροπημένο βάρος για μια ευχάριστη γευστική εμπειρία. Ως μέρος της συλλογής μαχαιροπήρουνων Perpétue, αυτό το πιρούνι συνδυάζεται τέλεια με όλα τα επιτραπέζια μαχαίρια στις συλλογές Opinel, συμπεριλαμβανομένων των μαχαιριών από ανοξείδωτο χάλυβα, με ξύλινες λαβές και μαχαίρια με λαβή πολυμερούς. Απαραίτητη για κάθε γευστική εμπειρία, η μοντέρνα αλλά διαχρονική σχεδίαση του πιρουνιού Perpétue βρίσκει εύκολα θέση σε οποιοδήποτε τραπέζι και πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, κάνοντας τη συντήρηση παιχνιδάκι! Το σετ 4 τεμαχίων περιλαμβάνει 4x πιρούνια. Σχεδιασμένο στη Γαλλία. Κατασκευασμένο στην Πορτογαλία.
Κουτί 4 Πιρούνια Perpétue !

Το πιρούνι Opinel από τη συλλογή Perpétue, συνδυάζει την αισθητική με τη στιβαρότητα.

Το κουτί περιλαμβάνει 4 πιρούνια της σειράς Perpétue. Ένα υπέροχο δώρο για σας ή τους αγαπημένους σας φίλους, που θέλουν ένα ποιοτικό και διαχρονικό στυλ στο τραπέζι τους !

Είναι κατασκευασμένο από 100% ανοξείδωτο ατσάλι, που εγγυάται αντοχή και ευκολία συντήρησης. Μπορείτε να τo συνοδεύσετε με όλα τα επιτραπέζια μαχαίρια της OPINEL.

Είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για ένα αρμονικό τραπέζι και ταιριάζει απόλυτα με όλα τα επιτραπέζια μαχαίρια των συλλογών Perpétue, Bon Appetit 125 – ξύλο, Bon Appetit+ – polymer, πολύτιμα ξύλα.

Πιρούνι : από ανοξείδωτο ατσάλι X5CrNi18-10 (το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο για επιτραπέζια μαχαιροπίρουνα)

Εξαιρετική ποιότητα – αντοχή στο χρόνο – ιδανικό και για καθημερινή χρήση

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Opinel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Σειρά Perpétue By Opinel
Συνολικό Μήκος(cm) 20,32
Υλικό Ατσάλι X5CrNi18-10
Χρώμα Ασημί
product bottom banner