Πετσέτα Φαγητού 45x45cm Wild Clematis Blue Kitchen Linen Laura Ashley LA183160

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183160
8.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Laura Ashley έχει ξεπεράσει τον εαυτό της για μία ακόμα φορά, αυτή τη φορά με λινάτσα σε σκούρο μπλε χρώμα. Διατίθεται τόσο με όσο και χωρίς εκτύπωση σε ένα σετ των τεσσάρων. Οι πετσέτες είναι απαραίτητες: στο διακριτικό δείπνο σας και στο καθημερινό σας γεύμα, δεν πρέπει να λείπουν. Η Laura Ashley διακρίνεται για τα ρομαντικά αγγλικά σχέδιά της, συνδυάζοντας παραδοσιακά στοιχεία, βικτωριανές λεπτομέρειες, λουλουδένια σχέδια και φυσικά υφάσματα. ΕπιλΗ πετσέτα φαγητού Wild Clematis Blue από τη συλλογή Kitchen Linen της Laura Ashley είναι η τέλεια επιλογή για να προσθέσετε στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας.

Κατασκευασμένες από ένα μείγμα βαμβακιού, λινού και πολυεστέρα, αυτές οι πετσέτες προσφέρουν όχι μόνο λειτουργικότητα αλλά και στυλ. Με διαστάσεις 45x45 εκατοστά, είναι ιδανικές για να συνοδεύσουν κάθε γεύμα, είτε πρόκειται για ένα κομψό δείπνο είτε για μια απλή καθημερινή γεύμα.

Διατίθενται τόσο με όμορφα τυπωμένα μοτίβα όσο και απλές, εξασφαλίζοντας έτσι επιλογές για κάθε προτίμηση και διακόσμηση τραπεζιού.

Με τα ρομαντικά-αγγλικά σχέδια της Laura Ashley και τη χρήση φυσικών υλικών, αυτές οι πετσέτες προσθέτουν μια αίσθηση φινέτσας και κομψότητας σε κάθε γεύμα.έξτε τις λινές πετσέτες της Laura Ashley για ένα επιτυχημένο δείπνο!

Υλικό: 40% βαμβάκι, 30% λινό, 30% πολυεστέρας

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Σειρά Kitchen Linen By Laura Ashley
Υλικό Βαμβάκι, Λινό, Πολυεστέρας
Χρώμα Σκούρο Μπλέ
Πλάτος(cm) 45
Μήκος(cm) 45
product bottom banner