Πετσέτα Κουζίνας Βαμβακερή 50x70cm Λευκό – Μπλε Sweet Alyssum Blueprint Laura Ashley LA178126

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA178126
8.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η πετσέτα κουζίνας "Sweet Alyssum" από τη σειρά Blueprint της Laura Ashley είναι ένα όμορφο και πρακτικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι, αυτή η πετσέτα προσφέρει απορροφητικότητα και αντοχή στη χρήση.

Με διαστάσεις 50x70 εκατοστά, είναι ιδανική για διάφορες κουζινικές εργασίες, ενώ το όμορφο σχέδιο "Sweet Alyssum" σε μπλε και λευκό χρώμα προσδίδει μια αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Η πετσέτα αυτή είναι ιδανική για να σας συντροφεύει κατά τη διάρκεια των καθημερινών σας δραστηριοτήτων στην κουζίνα.

Είναι πλενόμενη στους 40 βαθμούς στο πλυντήριο, προσφέροντας εύκολη συντήρηση και μακροχρόνια αντοχή. Αποτελεί ένα αξεσουάρ που συνδυάζει πρακτικότητα και στυλ, αναβαθμίζοντας την αισθητική της κουζίνας σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Σειρά Blueprint By Laura Ashley
Ύψος(cm) 0,1
Υλικό Βαμβάκι
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
Πλάτος(cm) 50
Μήκος(cm) 70
product bottom banner