Πανέρι Rattan Ορθογώνιο Μελί 45x30xH10cm GTSA 76-1940

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 76-1940
21.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Προσθέστε μια αίσθηση φυσικής κομψότητας στην επόμενη σας εκδήλωση με το Πανέρι Rattan Ορθογώνιο σε μοντέρνο μελί χρώμα. Με διαστάσεις 45x30xH10cm, αυτό το πανέρι διαθέτει ιδανικό μέγεθος για την παρουσίαση λαχανικών, φρούτων, καλαθιών με αρτοσκευάσματα και άλλα λαχανικά σε μια μπουφές ή ένα επαγγελματικό γεύμα.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας rattan υλικό, αυτό το ορθογώνιο πανέρι προσθέτει μια ζεστή και φυσική αίσθηση στη διακόσμηση του μπουφέ σας. Ιδανικό για εκδηλώσεις, γάμους, κοινωνικά γεύματα και πολλά άλλα, αυτό το πανέρι είναι ένα εκλεπτυσμένο και πρακτικό αξεσουάρ.

Δώστε μια νότα φυσικής γοητείας στο επόμενο γεύμα σας με το Πανέρι Rattan Ορθογώνιο Μελί και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με μια εκλεπτυσμένη παρουσίαση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Σχήμα Ορθογώνιο
Υλικό Rattan
Ύψος(cm) 10
Χρώμα Καφέ
Πλάτος(cm) 30
Μήκος(cm) 45
product bottom banner