Παγούρι Παιδικό Πλαστικό 450ml Salmon Pink εstia Home Art 01-10850

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-10850
9.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το παιδικό πλαστικό παγούρι σε χρώμα Salmon Pink της σειράς Estia Home Art (κωδικός 01-10850) είναι ένα χαρούμενο και πρακτικό αξεσουάρ που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες των μικρών μας φίλων. Με χωρητικότητα 450ml, αυτό το παγούρι προσφέρει άνεση και ευκολία κατά τη χρήση.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, το παγούρι είναι ελαφρύ και ανθεκτικό στις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών. Το καπάκι διαθέτει ειδικό μηχανισμό ανοίγματος που το καθιστά εύκολο στη χρήση, ενώ παράλληλα προστατεύει από τυχόν διαρροές.

Το χαρούμενο χρώμα Salmon Pink προσδίδει μια διασκεδαστική και φιλική αισθητική, ενώ το design της Estia Home Art προσφέρει στα παιδιά μια χαρούμενη συντροφιά κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους. Με το παιδικό πλαστικό παγούρι Salmon Pink, οι μικροί σας θα απολαμβάνουν πάντα τα αγαπημένα τους ροφήματα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές BPA Free, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Υλικό Πλαστικό
Ύψος(cm) 19,7
Χωρητικότητα (ml) 450
Χρώμα Ροζ
Διάμετρος(cm) 11,6
product bottom banner