Παγοκύστη(Active Cooler) Κρασιού 14,6x3,1xH21cm Ασημί Vacu Vin 38803606

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 38803606
15.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η παγοθήκη Vacu Vin Active Cooler Wine Silver ψύχει το κρασί σας μέσα σε 15 λεπτά. Το ευέλικτο μανίκι ψύξης έχει μονωτικές ιδιότητες και ταιριάζει σφιχτά γύρω από το μπουκάλι. Αποθηκεύστε τον Active Cooler στον καταψύκτη για να απολαύσετε ένα κρύο ποτήρι κρασί οποιαδήποτε στιγμή!

Ο Active Cooler είναι σχεδιασμένος να ταιριάζει σφιχτά γύρω από φιάλες κρασιού και ποτών χωρητικότητας 0,7-1 λίτρου. Μόλις χρησιμοποιηθεί, αφαιρέστε την παγοθήκη από τη φιάλη κρασιού, επίπετα το και αποθηκεύστε την παγοθήκη στον καταψύκτη. Ο ελαφρύς, φορητός ψύκτης είναι ιδανικός για ένα πικ νικ, μπάρμπεκιου, ημέρα στην παραλία ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική εκδήλωση.

Η χρήση αυτής της παγοθήκης μπορεί να χαμηλώσει άμεσα τη θερμοκρασία της φιάλης και να διατηρήσει το κρασί παγωμένο. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για το καθημερινό τραπέζι όσο και για ένα picnic στην εξοχή.

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, απλά το αφήνετε στον καταψύκτη για λίγο χρονικό διάστημα μέχρι να παγώσει. Εσωτερικά περιέχει κατάλληλο υγρό που παγώνει και παραμένει κρύο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, απλώς τοποθετείτε τη φιάλη μέσα στην παγοθήκη και απολαμβάνετε το δροσερό κρασί σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Vacu Vin
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Ύψος(cm) 21
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 3,1
Μήκος(cm) 14,6
product bottom banner