Πέτρα Ακονίσματος Νερού #4000 Seki Magoroku Kai AP-0332

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: AP-0332
75.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η πέτρα ακονίσματος νερού #4000 Seki Magoroku Kai AP-0332 είναι ένα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για τη διατήρηση της αιχμηρότητας των μαχαιριών σας με έναν παραδοσιακό ιαπωνικό τρόπο ακονίσματος. Κατασκευασμένη στην Ιαπωνία, αυτή η πέτρα ακονίσματος προσφέρει μια εύχρηστη λύση για να διατηρήσετε τις λεπίδες σας σε κορυφαία κατάσταση.

Η πέτρα παρέχει μια πολυλειτουργική βάση και θήκη αποθήκευσης, η οποία διαθέτει ραβδώσεις για να εξασφαλίζεται η σταθερότητα της πέτρας κατά τη διάρκεια του ακονίσματος. Επιπλέον, η θήκη διαθέτει χώρο για να γεμίζετε με νερό, επιτρέποντάς σας να βρέξετε την πέτρα πριν από το ακόνισμα. Ακόμη, το καπάκι της θήκης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μουλιάσετε την πέτρα σε νερό πριν τη χρήση.

Για τον ακριβή και επαγγελματικό ακόνισμα των μαχαιριών KAI, παρέχεται μια σειρά συγκεκριμένων πέτρων με κεραμικά κολλήματα. Αυτές οι πέτρες είναι ιδανικές για να διατηρήσετε την αιχμηρότητα και την απόδοση των μαχαιριών σας σε υψηλά επίπεδα.

Η χρήση της πέτρας είναι εύκολη και αποτελεσματική. Πριν από το ακόνισμα, προτείνεται να μουλιάσετε πλήρως την πέτρα σε νερό για περίπου 10 έως 20 λεπτά. Ασφαλίστε ότι η πέτρα είναι ελαφρώς υγρή κατά τη διαδικασία του ακονίσματος. Μετά το ακόνισμα, πλύνετε το μαχαίρι με ζεστό σαπουνόνερο και ξεπλύνετε καλά.

Για τη λειτουργία της πέτρας, προτείνονται δύο μέθοδοι ακονίσματος ανάλογα με την κατάσταση της λεπίδας: λεπίδες λειασμένες και στις δύο πλευρές και λεπίδες γειωμένες από τη μία πλευρά. Και στις δύο περιπτώσεις, η πέτρα πρέπει να είναι ελαφρά υγρή κατά τη διάρκεια του ακονίσματος.

Συνοψίζοντας, η πέτρα ακονίσματος νερού #4000 Seki Magoroku Kai AP-0332 είναι ένα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας που σας επιτρέπει να διατηρείτε τις μαχαίριες σας σε άριστη κατάσταση με άνεση και ακρίβεια.

Χαρακτηριστικά

Extra Με Βάση
Μάρκα Kai Knives
Grit J4000
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Ύψος(cm) 5
Πλάτος(cm) 9,3
Μήκος(cm) 23,8
product bottom banner