Πέτρα Ακονίσματος Νερού #1000/ #4000 Seki Magoroku Kai AP-0334

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: AP-0334
89.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η πέτρα ακονίσματος νερού Seki Magoroku Kai AP-0334 είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό εργαλείο για το ακόνισμα των μαχαιριών σας, σχεδιασμένο για να παρέχει επαγγελματικά αποτελέσματα με άνεση και αξιοπιστία. Η πέτρα διαθέτει μια πολυλειτουργική βάση και θήκη αποθήκευσης, που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση και ασφαλή αποθήκευση. Η βάση έχει ειδικές ραβδώσεις που διασφαλίζουν τη σταθερότητα της πέτρας κατά τη διάρκεια του ακονίσματος, ενώ διαθέτει επίσης χώρο για νερό, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το βρέξιμο της πέτρας πριν τη χρήση.

Το καπάκι της θήκης λειτουργεί επίσης ως δοχείο για να μουλιάσετε την πέτρα σε νερό πριν το ακόνισμα. Η κατασκευή της πέτρας στην Ιαπωνία εγγυάται υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Όσον αφορά τη χρήση της, πριν ακονίσετε τα μαχαίρια σας, σας συνιστάται να μουλιάσετε πλήρως την πέτρα σε νερό για περίπου 10 έως 20 λεπτά, ενώ είναι σημαντικό να ελέγχετε ότι είναι πάντα ελαφρώς υγρή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ακονίσματος. Μετά το ακόνισμα, προτείνεται να πλύνετε το μαχαίρι με ζεστό σαπουνόνερο και να το ξεπλύνετε και να το στεγνώσετε καλά πριν την αποθηκεύσετε.

Για τον ακριβή και επαγγελματικό τρόπο ακονίσματος, η Seki Magoroku Kai AP-0334 συνδυάζεται ιδανικά με συγκεκριμένες πέτρες με κεραμικά κολλήματα, παρέχοντας την καλύτερη απόδοση. Επιπλέον, η σειρά προσφέρει και ηλεκτρονικούς μύλους και αξεσουάρ περιποίησης για τη συντήρηση και την προστασία των μαχαιριών σας.

Τέλος, οι λεπτομερείς οδηγίες χρήσης που παρέχονται παρέχουν έναν ακριβή οδηγό για το ακόνισμα των μαχαιριών σας, είτε είναι λεπίδες λειασμένες σε και τις δύο πλευρές είτε γειωμένες από μία πλευρά. Αυτό βοηθάει να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να διατηρήσετε τις μαχαίριες σας σε εξαιρετική κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηριστικά

Extra Με Βάση
Μάρκα Kai Knives
Grit J1000, J4000
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Ύψος(cm) 5
Υλικό Πλαστικό
Πλάτος(cm) 9,3
Μήκος(cm) 23,8
product bottom banner