Μύλος Κοπής Chilli Μαύρος Ø6,2xH15,0cm Medium Ανοξείδωτος X-Plosion Gefu 34631

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 34631
36.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μερικοί το προτιμούν καυτό! Ο κομψός κόφτης τσίλι X-PLOSION® πυροδοτεί μια πραγματική έκρηξη έντονης ζέστης και εξωτικών γεύσεων. Η εξαιρετικά κοφτερή του λεπίδα DIAMOND LASER CUT κόβει το τσίλι σε ιδιαίτερα ομοιόμορφες φέτες, καθιστώντας ευκολότερη την ακριβή ρύθμιση της ποσότητας που προσθέτετε – από ελαφρώς πικάντικο έως καυτερό.

Ο κόφτης τσίλι X-PLOSION® καθιστά εξαιρετικά εύκολη την ακριβή προσαρμογή της ποσότητας που προσθέτετε, καθώς η πρωτοποριακή λεπίδα DIAMOND LASER CUT κόβει το τσίλι σε ιδιαίτερα ομοιόμορφες φέτες. Μπορείτε να δείτε τη διαφορά – και να τη γευτείτε: ισορροπημένη, γεμάτη πικάντικη γεύση. Το τέλειο κόψιμο είναι η τελευταία πινελιά που αναδεικνύει τα αιθέρια έλαια στο τσίλι, αξιοποιώντας απλώς στο έπακρο τις μικρές κόκκινες πιπεριές. Αλλά η γεύση δεν είναι η μόνη διαφορά που κάνει αυτό το εργαλείο ακριβείας στην κουζίνα: ξεχωρίζει και για την εμφάνισή του. Οι φλογερές κόκκινες πιπεριές τσίλι στον διάφανο θάλαμο μπαχαρικών τους τραβούν πραγματικά τα βλέμματα, ακόμα και από απόσταση.

εξαιρετικά αιχμηρή, ανθεκτική στη διάβρωση λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι CUT LASER DIAMOND για μέγιστη ακρίβεια και απόδοση
Θάλαμος μπαχαρικών που ξαναγεμίζει εύκολα
αεροστεγές καπάκι για βέλτιστη σφράγιση στο άρωμα και προστασία από την υγρασία
Ø 6,2 cm, Υ 15,0 cm
ανοξείδωτος χάλυβας υψηλής ποιότητας / χάλυβας λεπίδων υψηλής ποιότητας / πλαστικό

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Υλικό Αλεστή Ανοξείδωτος
Ύψος(cm) 15
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό
Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος(cm) 6,2
product bottom banner