Μύλος(Κεραμικός) Αλατιού ή Πιπεριού Large Ασημί Ανοξείδωτος X-Plosion Gefu 34629

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 34629
48.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Είναι στα χέρια σας ο καινοτόμος μύλος X-PLOSION® συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό, ανώτερη τεχνολογία και δημιουργική μαγειρική τεχνική. Εξοπλισμένο με τον εντυπωσιακό μύλο ακριβείας CYCLONE®, αλέθει κρυστάλλους αλατιού και κόκκους πιπεριού ιδιαίτερα γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα παράγει το τέλειο επίπεδο άλεσης, από εξαιρετικά λεπτό έως πολύ χοντρό. Ένα X-PLOSION® αναδεικνύει πάντα την πλήρη, φυσική γεύση του πιπεριού και του αλατιού, από την προετοιμασία μέχρι το καρύκευμα.

Όλοι οι μύλοι X-PLOSION® είναι εξοπλισμένοι με τον καινοτόμο μύλο ακριβείας CYCLONE® της GEFU, ο οποίος αλέθει κρυστάλλους αλατιού και κόκκους πιπεριού ιδιαίτερα γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά. Κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη: ο εξαιρετικά μεγάλος μύλος CYCLONE®, κατασκευασμένος από κεραμικά υψηλής απόδοσης, είναι εξοπλισμένος με σημαντικά περισσότερα δόντια από έναν τυπικό μύλο, καθιστώντας τον έξι φορές πιο αποτελεσματικό. Μεγαλύτερος αριθμός μεγάλων κοφτερά δοντιών για να σπάσουν αβίαστα ακόμη και χονδροειδείς κρυστάλλους και κόκκους πιπεριού. Μεγαλύτερος αριθμός λεπτών δοντιών, που παράγουν εξαιρετικά ομοιόμορφα αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν, ανεξάρτητα από τη ρύθμιση λείανσης.

υψηλής ποιότητας κεραμικός κωνικός μύλος CYCLONE® για μέγιστη ακρίβεια και απόδοση
Εξωτερική ρύθμιση λείανσης 16 βημάτων, από λεπτή σκόνη έως εξαιρετικά χονδροειδή
Θάλαμος μπαχαρικών που ξαναγεμίζει εύκολα
αεροστεγές καπάκι για βέλτιστη σφράγιση στο άρωμα και προστασία από την υγρασία
Ø 7,5 cm, Υ 18,5 cm
υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα / πλαστικό / κεραμικό μύλο / αλουμίνιο
μερικώς πλυντήριο πιάτων

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Υλικό Αλεστή Κεραμικός
Υλικό Αλουμίνιο, Ανοξείδωτο, Πλαστικό
Ύψος(cm) 18,5
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 7,5
product bottom banner