Μπουκάλι Σερβιρίσματος(Κέτσαπ) Πλαστικό Κόκκινο Με Καπάκι 24oz (710ml) GTSA 72-10432

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 72-10432
1.59

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το Μπουκάλι Σερβιρίσματος (Κέτσαπ) Πλαστικό Κόκκινο με Καπάκι 24oz (710ml) GTSA 72-10432, το ιδανικό εργαλείο για να διατηρήσετε τα αγαπημένα σας σάλτσες και κετσάπ σε μια ευέλικτη και εύχρηστη συσκευασία.

Με χωρητικότητα 24 ουγκιών (710 ml), αυτό το πλαστικό μπουκάλι είναι ιδανικό για την αποθήκευση και το σερβίρισμα του κέτσαπ και άλλων σάλτσων στο σπίτι, στο εστιατόριο ή στο πικ νικ.

Με το κόκκινο χρώμα και το πρακτικό καπάκι, αυτό το μπουκάλι προσφέρει μια εύκολη και ανθεκτική λύση για τη διατήρηση της φρεσκάδας και της γεύσης των σάλτσων σας.

Με το Μπουκάλι Σερβιρίσματος (Κέτσαπ) Πλαστικό Κόκκινο με Καπάκι 24oz (710ml) GTSA 72-10432, απολαύστε την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα στο σερβίρισμα των αγαπημένων σας σάλτσων σε κάθε γεύμα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Χωρητικότητα (Oz) 24
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Κόκκινο
Χωρητικότητα (ml) 710
product bottom banner