Μπουκάλι Θερμός Παιδικός Ανοξείδωτος 350ml Roar Green εstia Home Art 01-11000

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-11000
9.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το παιδικό ανοξείδωτο μπουκάλι θερμός σε χρώμα Roar Green της σειράς Estia Home Art (κωδικός 01-11000) αποτελεί έναν ευέλικτο και στυλάτο σύντροφο για τους μικρούς εξερευνητές. Με χωρητικότητα 350ml, αυτό το παιδικό μπουκάλι συνδυάζει τη λειτουργικότητα με τον χαρούμενο σχεδιασμό.

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, το μπουκάλι διατηρεί τη θερμοκρασία του υγρού για εκτεταμένα χρονικά διαστήματα. Ο εργονομικός σχεδιασμός του καπακιού διευκολύνει το άνοιγμα και το κλείσιμο, ενώ παράλληλα προσφέρει ασφαλή σφράγιση για να αποτρέπει διαρροές.

Το Roar Green χρώμα προσδίδει στο μπουκάλι μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση, ενώ ο σχεδιασμός της Estia Home Art προσφέρει μια παιχνιδιάρικη αισθητική που είναι ελκυστική για τα παιδιά. Με το παιδικό ανοξείδωτο μπουκάλι Roar Green, οι μικροί σας θα έχουν πάντα μαζί τους το αγαπημένο τους ρόφημα, είτε είναι ζεστό είτε κρύο, κατά τη διάρκεια των περιπετειών τους.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 19,3
Χωρητικότητα (ml) 350
Χρώμα Πράσινο
Πλάτος(cm) 7
Μήκος(cm) 12,7
product bottom banner