Μπουκάλι Θερμός Ανοξείδωτος 350ml Ροζ Φ8xH16cm We Care Nava 10-110-001

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-110-001
12.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το θερμός μπουκάλι "We Care" της Nava σε ροζ χρώμα και χωρητικότητα 350ml είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς και μεγάλους εξερευνητές που αναζητούν ένα πρακτικό και στιλάτο μπουκάλι για τα ροφήματά τους.

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 (ss304) με διπλά τοιχώματα, αυτό το μπουκάλι είναι απαλλαγμένο από BPA, PVC και άλλες επιβλαβείς ουσίες, προσφέροντας αντοχή στο χρόνο και απόλυτη ασφάλεια για τα ροφήματά σας, ιδανικό για μωρά και μικρά παιδιά.

Με τεχνολογία μόνωσης κενού, διατηρεί τα ροφήματα ζεστά ή κρύα για 8-10 ώρες, ενώ η ενσωματωμένη τεχνολογία OneTouch στο καπάκι του επιτρέπει εύκολη πρόσβαση με ένα πάτημα, καθιστώντας το ιδανικό για τα μικρά χεράκια.

Με ενσωματωμένο δαχτυλίδι ασφαλείας από σιλικόνη στο καπάκι για αποφυγή διαρροών και ενσωματωμένο καλαμάκι για ευκολία στη χρήση, αυτό το μπουκάλι είναι ιδανικό για το σχολείο, τις βόλτες και τις οικογενειακές εκδρομές.

Για την καθαριότητά του, απλά πλύνετε στο χέρι με μαλακό σφουγγάρι, ενώ οι ζωηρές αποχρώσεις και τα σχέδια του θα ενθουσιάσουν τους μικρούς σας φίλους.

Συνδυάζοντας λειτουργικότητα και στυλ, το θερμός μπουκάλι "We Care" είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο και χαρούμενο μπουκάλι για καθημερινή χρήση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές 100% Στεγανό, Διπλού Τοιχώματος, Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά We Care By Nava
Ύψος(cm) 16
Υλικό Ανοξείδωτο 18/8
Χωρητικότητα (ml) 350
Χρώμα Ροζ
Διάμετρος(cm) 8
product bottom banner