Μπουκάλι Γυάλινο 1,1Lt Φ9,2xH25cm Με Μεταλλικό Καπάκι Iconic Pasabahce SP80356

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: SP80356
7.70

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μπουκάλι Γυάλινο 1,1Lt με Μεταλλικό Καπάκι Iconic Pasabahce SP80356

Αναβαθμίστε την εμπειρία σερβιρίσματος με το κομψό γυάλινο μπουκάλι της σειράς "Iconic" από την Pasabahce. Με χωρητικότητα 1,1 λίτρα και διαστάσεις Φ9,2xH25 cm, αυτό το μπουκάλι συνδυάζει άψογα την υψηλή αισθητική με την πρακτικότητα.

Το μοναδικό design με γωνίες και το στιβαρό μεταλλικό καπάκι εξασφαλίζουν τόσο την αντοχή όσο και την ευκολία στη χρήση, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή και επαγγελματική χρήση. Το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί και ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέροντας ανθεκτικότητα και ασφάλεια στη χρήση για τρόφιμα και υγρά.

Η σειρά "Iconic" δεν εντυπωσιάζει μόνο με την εμφάνισή της, αλλά και με την πρακτικότητά της. Είναι κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων, καθιστώντας το εξαιρετικά εύκολο στον καθαρισμό και ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Επιλέξτε το μπουκάλι "Iconic" για να προσθέσετε στυλ και λειτουργικότητα στο τραπέζι σας, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας με την κομψότητα και την ποιότητά του.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Pasabahce
Διαθέτει Καπάκι Ναι
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Νερού
Σειρά Iconic By Pasabahce
Ύψος(cm) 25
Υλικό Γυαλί
Χωρητικότητα (ml) 1100
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 9,2
product bottom banner