Μπουκάλι Αλουμινίου 400ml Ροζ Φ6,5xH16,5cm We Care Nava 10-125-010

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-125-010
8.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μπουκάλι αλουμινίου "We Care" ροζ 400ml είναι η τέλεια επιλογή για την καθημερινή σας δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύει την προσήλωσή σας στην περιβαλλοντική φιλοσοφία "We Care".

Με διαστάσεις που το καθιστούν ιδανικό για κάθε τσάντα ή σακίδιο, αυτό το μπουκάλι προσφέρει 400ml χωρητικότητας, αρκετή για να σας συνοδεύσει σε κάθε περιπέτεια.

Κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας, το "We Care" είναι ελαφρύ και ανθεκτικό, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση. Η προστατευτική επίστρωση εσωτερικά προστατεύει το μπουκάλι από τις υψηλές θερμοκρασίες και τη διάβρωση από οξέα ροφήματα, ενώ η απουσία BPA και άλλων επιβλαβών ουσιών το καθιστούν απόλυτα ασφαλές για την υγεία σας.

Το καπάκι του μπουκαλιού είναι σχεδιασμένο με μεγάλη προσοχή, προσφέροντας στεγανότητα και αποφυγή διαρροών, ενώ το στόμιο επιτρέπει εύκολη ροή του υγρού, εξασφαλίζοντας άνετη χρήση σε κάθε κατάσταση.

Είτε είναι για την προσωπική σας χρήση, είτε ως ένα ξεχωριστό δώρο για αγαπημένα πρόσωπα, το μπουκάλι "We Care" είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και του στυλ.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών του, συγκαταλέγονται και οι εύκολες οδηγίες χρήσης και φροντίδας, διασφαλίζοντας τη μακροπρόθεσμη απόλαυση και απόδοση του προϊόντος, και υπενθυμίζοντας την ασφαλή χρήση και φροντίδα του.

Συνολικά, το μπουκάλι αλουμινίου "We Care" είναι ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα, προστασία του περιβάλλοντος και στυλ, κάνοντας το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σας περιπέτεια.

Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το μπουκάλι με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.
Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε και στεγνώστε καλά με ένα στεγνό πανί.
Αποφύγετε τη χρήση μεταλλικών σφουγγαριών, σύρματος ή σκληρών καθαριστικών.
Αποφύγετε τοποθέτηση στο φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων ή κατάψυξη.
Αφαιρέστε το καπάκι πριν τον καθαρισμό.
Καθαρίστε το μπουκάλι με μαλακό σφουγγάρι και ζεστό νερό μετά από κάθε χρήση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά We Care By Nava
Ύψος(cm) 16,5
Υλικό Αλουμίνιο
Χωρητικότητα (ml) 400
Χρώμα Ροζ
Διάμετρος(cm) 6,5
product bottom banner