Μπολ Στρογγυλό Ανοξείδωτο Ασημί Φ9xH4cm GTSA 21-3439

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 21-3439
1.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναβαθμίστε την σερβιριστική εμπειρία σας με το εκλεπτυσμένο Μπολ Στρογγυλό Ανοξείδωτο σε ασημί χρώμα, ένα εκλεπτυσμένο αξεσουάρ που συνδυάζει ποιότητα και στυλ.

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτό το μπολ προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία στην καθημερινή χρήση. Με διάμετρο 9cm και ύψος 4cm, παρέχει τον ιδανικό χώρο για σερβίρισμα σάλτσων, σνακ, ή άλλων μικρών γευμάτων.

Το ασημί φινίρισμά του προσδίδει ένα αίσθημα κομψότητας και κοσμοπολίτικου στιλ σε κάθε σετάρισμα. Ιδανικό για επαγγελματική ή οικιακή χρήση, αυτό το μπολ θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε περίσταση.

Αναδείξτε το τραπέζι σας με το Μπολ Στρογγυλό Ανοξείδωτο Ασημί Φ9xH4cm GTSA 21-3439 και απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία διακόσμησης και σερβιρίσματος!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Προτεινόμενη Χρήση Ξηρών Καρπών, Συνοδευτικό
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 4
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 9
product bottom banner