Μηλοκαθαριστής Πυρήνα Ανοξείδωτος Ø1,2xH9cm 2612.01 De Buyer 25.00106

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 25.00106
26.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Universal Core Concept: ένας εργονομικός χειροκίνητος εξολκέας επαγγελματικής ποιότητας. Αυτό το πρακτικό αντικείμενο χρησιμοποιείται για τον πυρήνα, την αφαίρεση των μίσχων ή τη γέμιση, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κάθε είδους φρούτων και λαχανικών, ακόμη και πολύ ώριμων, ενώ διατηρεί την υφή τους χάρη σε ένα καθαρό, στενό κόψιμο. Αντιολισθητική λαβή "Soft Touch", εργονομική για ασφαλές και άνετο κράτημα. Ο σωλήνας πυρήνα από ανοξείδωτο χάλυβα είναι κλιμακωμένος. Το κάτω άκρο είναι αιχμηρό και οδοντωτό για να διεισδύει εύκολα σε κάθε είδους φρούτο και λαχανικό. Η ελικοειδής λεπίδα από σφυρήλατο ανοξείδωτο χάλυβα είναι στιβαρή και πολύ κοφτερή. Αποφεύγει να κόψετε την πλευρά του φαγητού για να βγάλετε τον πυρήνα και επομένως διευκολύνει το γέμισμα.
Φροντίδα: πλένεται στο πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα De Buyer
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Ύψος(cm) 1,3
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί, Πορτοκαλί
Διάμετρος(cm) 1,2
Πλάτος(cm) 1,5
Μήκος(cm) 9
product bottom banner