Μαχαίρι Nakiri 18cm Ατσάλι Με Λαβή PP Cutlery Pro 39-113318

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-113318
42.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το Μαχαίρι Nakiri 18cm Ατσάλι Με Λαβή PP Cutlery Pro 39-113318. Ιδανικό για κοπή και τεμαχισμό λαχανικών και φρούτων, αυτό το μαχαίρι διαθέτει φαρδιά, συμμετρική και ίσια λάμα για ακρίβεια και ευκολία χρήσης. Η κίνηση του είναι πάνω-κάτω, επιτρέποντάς σας να κόβετε με ακρίβεια και συμμετρία. Η λάμα από Γερμανικό χάλυβα μολυβδαίνιου βαναδίου εξασφαλίζει μακρά διάρκεια και αντοχή. Με μήκος 18cm και επιπλέον βάρος στη λάμα για εύκολο κόψιμο, αυτό το μαχαίρι είναι ο σύντροφός σας στην κουζίνα. Αποκτήστε την τέλεια ισορροπία και επαγγελματική ποιότητα με το Μαχαίρι Nakiri 18cm.

Χρησιμοποιείται για τη κοπή και τεμαχισμό λαχανικών και φρούτων. • Έχει φαρδιά, συμμετρική και ίσια λάμα. • Η κίνηση του μαχαιριού είναι πάνω-κάτω, σε αντίθεση με τα μαχαίρια chef που κόβουν μπρος-πίσω. • Επειδή η επιφάνεια της λάμας είναι ίσια σε όλο το μήκος της λάμας τα λαχανικά κόβονται ισομερώς και συμμετρικά. • Το έξτρα βάρος της λάμας βοηθάει στο να πέφτει το μαχαίρι πιο εύκολα και να διευκολύνει τη κοπή.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Cutlery Pro
Μήκος Λάμας (cm) 18
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Τύπος Λεπίδας Nakiri, Λεία
Υλικό Ατσάλι, Πολυπροπυλένιο(PP)
Χρώμα Ασημί, Μπεζ
product bottom banner