Μαχαίρι Deba 18cm Ατσάλι Με Λαβή PP Cutlery Pro 39-119118

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-119118
44.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το Μαχαίρι Deba 18cm Cutlery Pro 39-119118 για επαγγελματικό φιλετάρισμα ψαριών και κόψιμο κρεάτων με ακρίβεια και άνεση. Η ειδικά σχεδιασμένη λεπίδα του εξασφαλίζει τέλεια κοπή και φιλετάρισμα, ενώ η γερμανικής προέλευσης κατασκευή του εγγυάται υψηλή ποιότητα και αντοχή.

Με μήκος 18cm και λεπίδα από εξαιρετικά ανθεκτικό γερμανικό χάλυβα μολυβδαίνιου βαναδίου, αυτό το μαχαίρι είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση στην κουζίνα σας.

Η λαβή από πολυπροπυλαίνιο παρέχει σταθερό κράτημα και άνεση κατά τη χρήση, ενώ η μονόπλευρη σχεδίαση της λεπίδας το καθιστά ιδανικό για δεξιόχειρες, επιτρέποντας απρόσκοπτο φιλετάρισμα και κοπή χωρίς να τραυματίζεται το φιλέτο.

Εκτός από το φιλετάρισμα ψαριών, αυτό το μαχαίρι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για το φιλετάρισμα κρέατος και πουλερικών, κάνοντας το απαραίτητο για κάθε επαγγελματική κουζίνα.

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το Μαχαίρι Deba 18cm Cutlery Pro 39-119118 και απολαύστε ακριβείς κοπές και φιλετάρισμα σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Cutlery Pro
Μήκος Λάμας (cm) 18
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Τύπος Λεπίδας Deba, Λεία
Υλικό Ατσάλι, Πολυπροπυλένιο(PP)
Χρώμα Ασημί, Μπεζ
product bottom banner