Μαχαίρι Chef Ανοξείδωτο 33cm Με Ξύλινη Λαβή Terrestrial Nava 10-058-041

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-058-041
3.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το ανοξείδωτο ατσάλινο μαχαίρι του Chef "Terrestrial" με ξύλινη λαβή διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και αποτελεί αναπόσπαστο εργαλείο για κάθε μάγειρα. Με διαστάσεις που το καθιστούν ιδανικό για διάφορες εργασίες και μια προσιτή τιμή , αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απόδοση στην κουζίνα τους.

Με μήκος 33cm, πλάτος 4,50 cm και πάχος 1,50 mm, αυτό το μαχαίρι είναι σχεδιασμένο για να καλύψει μια ευρεία γκάμα εργασιών κατά την προετοιμασία των γευμάτων. Η εργονομική ξύλινη λαβή παρέχει άνεση και ευκολία στο χειρισμό, ενώ η μονοκόμματη λεπίδα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζει κοφτερό και ανθεκτικό άκρο.

Με μήκος λεπίδας 20.0cm και μήκος λαβής 13.0cm, αυτό το μαχαίρι είναι ιδανικό για κοπές με ταχύτητα και ακρίβεια, είτε πρόκειται για φρούτα, λαχανικά, μυρωδικά, είτε για τεμαχισμό κρέατος και ψαριών σε μικρότερα κομμάτια.

Η σειρά μαχαιριών Terrestrial της NAVA, που περιλαμβάνει αυτό το μαχαίρι, προσφέρει όχι μόνο λειτουργικότητα αλλά και στυλ, προσθέτοντας μια ρουστίκ, διαχρονική νότα στην κουζίνα και το τραπέζι σας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης, θα διασφαλίσετε την μακροζωία και την απόδοση του μαχαιριού. Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το προϊόν με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι. Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε και στεγνώστε καλά με ένα στεγνό πανί, προτιμήστε το πλύσιμο στο χέρι, και αποφύγετε τη χρήση μεταλλικών σφουγγάριων για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Απολαύστε την κορυφαία απόδοση και το στυλ του μαχαιριού Chef "Terrestrial" στην κουζίνα σας, χωρίς να ξοδεύετε πολλά!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Μήκος Λάμας (cm) 20
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Terrestrial By Nava
Συνολικό Μήκος(cm) 33
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Ξύλο
Ύψος(cm) 1,5
Χρώμα Ασημί, Μπεζ
Πλάτος(cm) 4,5
product bottom banner