Μαχαίρι Ψωμιού 20cm Με Λεπίδα 2CR13 Stone εstia Home Art 01-2756

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-2756
5.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τη σειρά μαχαιριών Stone. Οι λεπίδες 2CR14 από ανοξείδωτο ατσάλι με μαρμάρινη επίστρωση διατηρούν τη κόψη τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαθέτουν εργονομική και αντιολισθητική λαβή βακελίτη για άνετο κράτημα κατά την χρήση.

Το μαχαίρι ψωμιού της σειράς Estia Home Art 01-2756 είναι σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κοπή ψωμιού και άλλων τραγανών επιφανειών. Με μήκος λάμας 20 εκατοστών, αυτό το μαχαίρι παρέχει το κατάλληλο μήκος για εύκολη και αποτελεσματική κοπή.

Η λεπίδα του μαχαιριού είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα 2CR13 με σύνθεση 18/10 και επίστρωση μαρμάρου .Η μαρμάρινη επίστρωση προσθέτει αντικολλητικές ιδιότητες, καθιστώντας την κοπή του ψωμιού πιο αποτελεσματική και ευκολότερη, ενώ παράλληλα προσδίδει στυλ στο μαχαίρι.

Η λαβή του μαχαιριού είναι σχεδιασμένη για άνεση και καλό κράτημα κατά τη χρήση. Το μαχαίρι ψωμιού Stone της Estia Home Art αποτελεί ένα πρακτικό και στυλάτο εργαλείο για την κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Μήκος Λάμας (cm) 20
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Stone By εstia
Συνολικό Μήκος(cm) 32,2
Τύπος Λεπίδας Οδοντωτό
Ύψος(cm) 2,3
Υλικό Ανοξείδωτο 18/10
Χρώμα Γκρι, Καφέ
Πλάτος(cm) 3,4
Επίστρωση Μαρμάρινη
product bottom banner