Μαχαίρι Τυριού Σκληρό 20,5cm Ανοξείδωτο/Βελανιδιά Oslo Boska 320209

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 320209
15.20

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μπορείτε να κόψετε εύκολα τα σκληρά και πολύ σκληρά τυριά με το σκληρό μαχαίρι τυριού Oslo No.6. Αυτό το εξαιρετικά κοφτερό μαχαίρι τυριού έχει ακονιστεί και στις δύο πλευρές. Το μαχαίρι είναι κατασκευασμένο από σκληρυμένο ατσάλι, που σημαίνει ότι δεν θα λυγίσει ενώ ασκείτε μεγάλη δύναμη. Έχετε μερικά εξαιρετικά σκληρά τυριά τριγύρω; Τότε απλά πρέπει να έχετε αυτό το μαχαίρι τυριού!

Κομψή εμφάνιση
Ο κλασικός ξύλινος σχεδιασμός δίνει σε αυτό το μαχαίρι μια σούπερ κομψή εμφάνιση. Η λαβή βρίσκεται άνετα στο χέρι σας. Είναι καλύτερο να πλένετε το μαχαίρι στο χέρι λόγω της λαβής από ξύλο βελανιδιάς.
Διαδώστε το cheesy κέφι
Αυτό τραβάει τα βλέμματα στην κουζίνα σας! Δεν έχετε έμπνευση για δώρα για την οικογένεια και τους φίλους σας; Χαρίστε ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των τυριών με αυτόν τον πολεμιστή Boska!

Υλικό: Ξύλο Δρυς
Χρώμα: Καφέ
Διαστάσεις προϊόντος: 20,5x3,0x1,5 εκ.
Βάρος προϊόντος: 0,048 kg / 0,1 lb

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Boska
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής, Πλύσιμο στο χέρι
Συνολικό Μήκος(cm) 20,5
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ξύλο Βελανιδιάς
Χρώμα Ασημί, Καφέ
product bottom banner