Μαχαίρι Ξεκοκαλίσματος 15cm Ανοξείδωτο Μαύρη Λαβή Fibrox Victorinox 5.6303.15

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 5.6303.15
21.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το μαχαίρι ξεκοκκαλίσματος Victorinox Fibrox 5.6303.15 - ένα επαγγελματικό εργαλείο που είναι σχεδιασμένο από επαγγελματίες, για επαγγελματίες.

Η σειρά Fibrox της Victorinox συνδυάζει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται οι επαγγελματίες για να επιτύχουν αρτιότητα στον χώρο τους. Η υψηλή ποιότητα και η λειτουργικότητα της σειράς την καθιστούν ιδανική για χρήση σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, αλλά και για τους ερασιτέχνες που επιζητούν ποιοτικά εργαλεία στην κουζίνα τους.

Το μαχαίρι ξεκοκκαλίσματος διαθέτει μια κοφτερή, στενή και κυρτή λάμα που εξασφαλίζει ομαλές κοπές χωρίς καμία αντίσταση και διαχωρισμό του κρέατος από τα κόκκαλα με ακρίβεια και ευκολία. Η λάμα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ανθεκτική και προσφέρει μακροχρόνια αιχμηρότητα.

Η εργονομική λαβή Fibrox είναι κατασκευασμένη από ελαστομερές υλικό για σταθερό και άνετο κράτημα, ακόμα και κατά τη διάρκεια μακρών εργασιών στην κουζίνα. Είναι επίσης ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να αποστειρωθεί.

Διαθέτοντας την εγγύηση ζωής της Victorinox, το μαχαίρι ξεκοκκαλίσματος Fibrox είναι ένα εργαλείο που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την καθημερινή σας χρήση στην κουζίνα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Μήκος Λάμας (cm) 15
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συνολικό Μήκος(cm) 28
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Θερμοπλαστικού Ελαστομερούς (TPE)
Ύψος(cm) 2
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
product bottom banner