Μαχαίρι Ξεκοκαλίσματος Κυρτό 12cm Ανοξείδωτο Μαύρη Λαβή Fibrox Victorinox 5.6603.12

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 5.6603.12
20.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το Κυρτό Μαχαίρι Ξεκοκαλίσματος 12cm με Μαύρη Λαβή Fibrox Victorinox 5.6603.12 - ιδανικό για επαγγελματίες μάγειρες που αναζητούν αξιόπιστο εξοπλισμό στην κουζίνα τους.

Η σειρά Fibrox της Victorinox είναι σχεδιασμένη για επαγγελματική χρήση, προσφέροντας υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι κορυφαίας ποιότητας και εξοπλισμένο με επαγγελματική λαβή Fibrox, αυτό το μαχαίρι προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Η κυρτή λάμα του είναι κοφτερή και καμπύλη, βοηθώντας στο να κόβετε χωρίς καμία αντίσταση και να διαχωρίζετε το κρέας από τα κόκκαλα εύκολα και γρήγορα. Η ανθεκτική κατασκευή του ανοξείδωτου ατσάλιου εξασφαλίζει μακροχρόνια απόδοση, ενώ η εργονομική λαβή Fiberx προσφέρει άνεση και σταθερότητα κατά τη χρήση.

Με την εγγύηση ζωής της Victorinox, αυτό το μαχαίρι είναι μια επένδυση στην επαγγελματική σας κουζίνα που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια. Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα επαγγελματικών μαχαιριών της Victorinox και εμπιστευτείτε την ποιότητα και την αξιοπιστία ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Μήκος Λάμας (cm) 12
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συνολικό Μήκος(cm) 25,5
Τύπος Λεπίδας Κυρτό, Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Θερμοπλαστικού Ελαστομερούς (TPE)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
product bottom banner