Μαχαίρι Κρέατος Ανοξείδωτο 30cm Με Ξύλινη Λαβή Terrestrial Nava 10-058-046

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-058-046
4.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το μαχαίρι Butcher "Terrestrial" της NAVA αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της κουζίνας. Με μήκος 30cm, πλάτος 2,50 cm, και πάχος 1,50 mm, αυτό το μαχαίρι είναι σχεδιασμένο ειδικά για τον τεμαχισμό νωπού κρέατος σε μικρότερα κομμάτια ή λεπτές φέτες.

Η στενή, κυρτή και μυτερή λεπίδα του είναι ιδανική για τον τεμαχισμό σημείων του κρέατος που περιλαμβάνουν χόνδρους ή κόκκαλα, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διαχωρισμό του δέρματος ή του λίπους από το κρέας. Είναι εξίσου αποτελεσματικό και στον τεμαχισμό φρούτων ή λαχανικών με παχύ φλοιό, όπως ο ανανάς ή το πεπόνι.

Το μήκος της λεπίδας είναι 17.0cm, ενώ το μήκος της λαβής είναι 13.0cm, παρέχοντας άνεση και ακρίβεια κατά τη χρήση. Η μονοκόμματη λεπίδα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι είναι εξαιρετικά κοφτερή και διατηρεί την αιχμή της στο χρόνο.

Η ξύλινη, ανθεκτική, εργονομική λαβή προσφέρει εύκολο χειρισμό, ακρίβεια και ταχύτητα στο κόψιμο. Κάθε μαχαίρι είναι προσεχτικά σταθμισμένο για άνετο κράτημα και ασφαλή χρήση.

Η σειρά μαχαιριών Terrestrial της NAVA είναι γνωστή για την ποιότητα και τον ρουστίκ χαρακτήρα της, προσθέτοντας μια διαχρονική νότα στην κουζίνα σας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης, μπορείτε να διατηρήσετε την απόδοση και τη διάρκεια ζωής του μαχαιριού. Πλύνετε το προϊόν πριν από την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση, στεγνώστε καλά, αποφύγετε σκληρά καθαριστικά και προτιμήστε το πλύσιμο στο χέρι.

Απολαύστε την άνεση και την απόδοση του μαχαιριού Butcher "Terrestrial" στην κουζίνα σας!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Μήκος Λάμας (cm) 17
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Terrestrial By Nava
Συνολικό Μήκος(cm) 30
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Ξύλο
Ύψος(cm) 1,6
Χρώμα Ασημί, Μπεζ
Πλάτος(cm) 2,5
product bottom banner