Μαχαίρι Κουνελιού 10cm Ανοξείδωτο Μαύρη Λαβή Fibrox Victorinox 5.5103.10

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 5.5103.10
19.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το Μαχαίρι Κουνελιού 10cm με Ανοξείδωτη Λάμα και Μαύρη Λαβή Fibrox από τη Victorinox είναι ένα εξαιρετικά πρακτικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία στην κουζίνα.

Η σειρά Fibrox της Victorinox διαθέτει επαγγελματική ποιότητα και λειτουργικότητα, καθιστώντας την ιδανική για τόσο έμπειρους μάγειρες όσο και νέους που αναζητούν υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Η λάμα του μαχαιριού είναι κατασκευασμένη από μαρτενσιτικό ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέροντας αντοχή και αιχμηρότητα. Η εργονομική λαβή Fibrox παρέχει άνετο κράτημα και ασφαλή ελέγχου κατά τη χρήση.

Αυτό το μαχαίρι είναι ιδανικό για κοψίματα και εργασίες στην κουζίνα, προσφέροντας αποτελεσματικότητα και ακρίβεια. Επιπλέον, η εγγύηση ζωής της Victorinox εξασφαλίζει την αγορά σας, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του κατασκευαστή στην ποιότητα του προϊόντος.

Με μήκος λάμας 10cm και μαύρη λαβή, αυτό το μαχαίρι είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο που θα καλύψει τις ανάγκες σας στην κουζίνα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Μήκος Λάμας (cm) 10
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συνολικό Μήκος(cm) 16
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Θερμοπλαστικού Ελαστομερούς (TPE)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
product bottom banner