Μαχαίρι Ζαχαροπλαστικής Οδοντωτό 26cm Ανοξείδωτο Μαύρη Λαβή Fibrox Victorinox 5.2933.26

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 5.2933.26
39.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το Μαχαίρι Ζαχαροπλαστικής Οδοντωτό 26cm με Μαύρη Λαβή Fibrox από τη Victorinox είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε ζαχαροπλάστη και επαγγελματία μάγειρα. Με μια εξαιρετικά αιχμηρή λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτό το μαχαίρι προσφέρει ακρίβεια και ευελιξία στις κοπές σας.

Το "Superslicer" διαθέτει πριονωτό δόντι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε κοπή που δεν είναι αποτελεσματική από ένα μαχαίρι λαχανικών. Είναι ιδανικό για κοπές μεγάλων φρούτων και λαχανικών, καθώς και για την αποφλοίωση και το κόψιμο διαφόρων ειδών τροφίμων.

Η σειρά Fibrox της Victorinox προσφέρει επαγγελματική ποιότητα και ανθεκτικότητα σε προσιτή τιμή. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και εξοπλισμένο με εργονομική λαβή Fibrox, αυτό το μαχαίρι προσφέρει άνετη χρήση και αξιοπιστία σε κάθε κοπή.

Όλα τα προϊόντα της Victorinox συνοδεύονται από εγγύηση ζωής, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωση της εταιρείας στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών της.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Μήκος Λάμας (cm) 26
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συνολικό Μήκος(cm) 38,4
Τύπος Λεπίδας Οδοντωτό
Ύψος(cm) 1,9
Υλικό Ανοξείδωτο, Πολυπροπυλένιο(PP)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Μήκος(cm) 4,1
product bottom banner