Μανάβης Μικρός Μεταλλικός Γκρι Με 3 Στρογγυλά Καλάθια 29x27xH90cm Rustic AST401

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: AST401
148.40

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μανάβης Μικρός Μεταλλικός Γκρι Με 3 Στρογγυλά Καλάθια 29x27xH90cm Rustic AST401

Ανακαλύψτε την ιδανική λύση οργάνωσης για την κουζίνα σας με τον μικρό μεταλλικό μανάβη της σειράς Rustic. Με διαστάσεις 29x27xH90cm, αυτός ο οργανωτής διαθέτει τρία στρογγυλά καλάθια που θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε φρούτα, λαχανικά και άλλα είδη με στυλ.

Κατασκευασμένος από σίδηρο με επίστρωση βαφής, προσφέρει ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση. Το γκρι χρώμα και η πρακτική του σχεδίαση συνδυάζουν την αισθητική με τη λειτουργικότητα, καθιστώντας τον ιδανικό για επαγγελματική χρήση ή για τον καθημερινό οργανωμένο χώρο σας.

Εύκολος στη συντήρηση, απαιτεί μόνο πλύσιμο στο χέρι, διασφαλίζοντας την καθαριότητα και τη μακροχρόνια αντοχή του. Εξοικονομήστε χώρο και ανανεώστε την κουζίνα σας με αυτό το κομψό και πρακτικό καλάθι οργάνωσης.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Σίδηρος
Ύψος(cm) 90
Χρώμα Γκρι
Πλάτος(cm) 27
Μήκος(cm) 29
product bottom banner