Λαβίδα Διακόσμησης 30cm Ανοξείδωτη 75809 APS Bar Supply 27.75809

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 27.75809
11.59

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η λαβίδα διακόσμησης κουζίνας είναι ένα πολυχρηστικό εργαλείο που σχεδιάστηκε για να προσθέτει λεπτομέρειες και να βελτιώνει την αισθητική των πιάτων σας. Αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάγειρα, καθώς επιτρέπει τη δημιουργία μοναδικών και εντυπωσιακών πιάτων.

Με την λαβίδα διακόσμησης κουζίνας, μπορείτε να προσθέτετε μοναδικά μοτίβα, γραφικά, κείμενα και άλλες λεπτομέρειες στα πιάτα σας, ενισχύοντας την παρουσίαση του φαγητού και δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εμπειρία φαγητού για τους καλεσμένους σας.

Είτε πρόκειται για επαγγελματική κουζίνα εστιατορίου είτε για την καθημερινή μαγειρική στο σπίτι, η λαβίδα διακόσμησης κουζίνας αποτελεί ένα αναντικατάστατο εργαλείο που θα εμπλουτίσει τη δημιουργικότητα σας στην κουζίνα και θα προσδώσει μια προσεγμένη και επαγγελματική πινελιά σε κάθε πιάτο που ετοιμάζετε.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα APS Bar Supply
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Ύψος(cm) 1
Υλικό Ανοξείδωτο 18/0
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 1,5
Μήκος(cm) 30
product bottom banner