Λαβίδα Για Κόκαλα Ψαριών Με Ελατήριο Ανοξείδωτο 20x6xH1,4cm Triangle 50484-16

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 50484-16
26.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η λαβίδα για κόκαλα ψαριών από ανοξείδωτο ατσάλι είναι το απόλυτο εργαλείο για εκείνους που αναζητούν ακρίβεια και απόδοση στην αφαίρεση των οστών του ψαριού.

Οι σιαγόνες των λαβιδών είναι κατασκευασμένες με ακρίβεια και είναι ελαφρώς κλίση για να αγκαλιάζουν με ασφάλεια και ακρίβεια τα κόκαλα του ψαριού. Ακόμα και τα βαθιά ενσωματωμένα και τα λεπτά κόκαλα αφαιρούνται χωρίς να βλάπτεται το φιλέτο.

Με ελατήριο για εργασία χωρίς κόπωση, αυτές οι λαβίδες παρέχουν μια άνετη εμπειρία χρήσης και εξασφαλίζουν ακριβείς και γρήγορες κινήσεις.

Κατασκευασμένες από γερμανικό ανοξείδωτο ατσάλι, αυτές οι λαβίδες είναι σχεδιασμένες για αντοχή και αξιοπιστία σε κάθε χρήση. Είναι η ιδανική λύση για την αφαίρεση κάθε είδους κόκαλου από το μικρότερο έως το πιο δύσκολο να αφαιρεθεί κόκαλο του ψαριού, όπως του σολομού.

Αυτές οι λαβίδες πλένονται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων, παρέχοντάς σας μια άνετη και βολική καθαριότητα μετά από κάθε χρήση.

Κατασκευασμένες στη Σολιγκέν της Γερμανίας, οι λαβίδες αυτές είναι η επιλογή για όσους αναζητούν την κορυφαία ποιότητα και απόδοση στην κουζίνα τους.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Triangle
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 1,4
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 6
Μήκος(cm) 20
product bottom banner