Λαβίδα Βάζων 12,5x7,5x24cm Σιλικόνη/Ανοξείδωτη Kilner 0025.876

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 0025.876
17.80

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Οι λαβίδες βάζων Kilner® επιτρέπουν την εύκολη ανύψωση για τα βάζα κονσέρβας και τα βάζα με κούμπωμα στην κορυφή κατά την αποστείρωση και την επεξεργασία. Με ανθεκτική στη θερμότητα, σιλικόνη, μαλακή λαβή για επιπλέον άνεση και κράτημα. Ο μεντεσές με ελατήριο παρέχει ελεγχόμενη και εύκολη λαβή γύρω από το λαιμό του βάζου, επιτρέποντας την ασφαλή μεταφορά των γεμάτα ζεστά βάζα. Ένα μικρό κούμπωμα που κλειδώνει κρατά τις λαβίδες μαζί για συμπαγή αποθήκευση. Κατάλληλο για χρήση σε διάφορα σχήματα και μεγέθη βάζων. THE KILNER® STORY - Το αρχικό βάζο Kilner®, που εφευρέθηκε από τους John Kilner and Co. στην Αγγλία, είναι τόσο αγαπητό και επιτυχημένο τώρα όσο πριν από περισσότερα από 180 χρόνια. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων μας παρέχει απλές λύσεις για τη συντήρηση, την προετοιμασία, την αποθήκευση και το φαγητό εν κινήσει χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, όλα πιστοποιημένα με το εμβληματικό λογότυπο της μάρκας Kilner®.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kilner
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Μεγάλης αντοχής
Υλικό Ανοξείδωτο, Σιλικόνη
Ύψος(cm) 24
Χρώμα Ασημί, Μπορντό
Πλάτος(cm) 7,5
Μήκος(cm) 12,5
product bottom banner