Λάδι Συντήρησης 150ml Opinel 002505

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 002505
12.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ένα φυτικό, ασφαλές για τρόφιμα λάδι, ιδανικό για τη διατήρηση της πλήρους σειράς μαχαιριών Opinel. Χρησιμοποιήστε το λάδι συντήρησης Opinel για να λιπάνετε λεπίδες και να ρυθμίσετε τις ξύλινες λαβές ή τις σανίδες κοπής.

Οδηγίες χρήσης: αφού καθαρίσετε και στεγνώσετε το μαχαίρι σας με ένα μαλακό, στεγνό πανί, απλώς απλώστε μερικές σταγόνες λάδι σε ένα καθαρό πανί και τρίψτε τη λεπίδα. Αφήστε τη λεπίδα ενός πτυσσόμενου μαχαιριού να στεγνώσει εντελώς πριν το κλείσετε. Για να ρυθμίσετε τις ξύλινες λαβές ομοιόμορφα, χρησιμοποιήστε ένα πανί με απλωμένα μερικές σταγόνες λάδι.
Για πλήρη συντήρηση του μαχαιριού, ανατρέξτε στο κιτ συντήρησης Opinel.

Λάδι συντήρησης για θρέψη και λίπανση
Ιδανικό για τη συντήρηση των μαχαιριών, αλλά όχι μόνο…

Το λάδι συντήρησης Opinel χρησιμοποιείται για τη λίπανση των λεπίδων και των δακτυλιδιών, για τη θρέψη των λαβών, καθώς και των ξύλινων επιφανειών κοπής.

Λάμα : Αφού καθαρίσετε και στεγνώσετε το μαχαίρι με ένα μαλακό στεγνό πανί, απλώστε απλώς μερικές σταγόνες λάδι στο πανί και τρίψτε τη λάμα και το δακτυλίδι. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει πριν την κλείσετε.

Λαβή : Απλώνουμε λίγες σταγόνες λάδι σε πανί και την αλείφουμε ομοιόμορφα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Opinel
Χωρητικότητα (ml) 150
product bottom banner