Κρεμάστρα MDF 4 Θέσεων Λευκή 48,5x12xH11cm Modern Espiel REF104

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: REF104
24.80

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κρεμάστρα MDF 4 Θέσεων Λευκή 48,5x12xH11cm Modern Espiel REF104

Αναδείξτε την πρακτικότητα και την αισθητική του χώρου σας με την κρεμάστρα MDF ''Modern'' από την Espiel. Ιδανική για εισόδους, χωλ ή οποιονδήποτε χώρο χρειάζεται οργάνωση και στυλ, αυτή η κρεμάστρα συνδυάζει λειτουργικότητα και μοντέρνο σχεδιασμό, προσφέροντας μια κομψή λύση για καθημερινή χρήση.

Χαρακτηριστικά:

Υλικό Κατασκευής:
MDF: Υλικό υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και σταθερότητα, με λευκή επιφάνεια που προσδίδει καθαρότητα και φωτεινότητα στον χώρο.

Διαστάσεις:
Μήκος: 48,5 cm
Πλάτος: 12 cm
Ύψος: 11 cm

Στυλ:
Modern Design: Το λευκό χρώμα και ο σύγχρονος σχεδιασμός προσφέρουν μια κομψή και διακριτική προσθήκη στον χώρο σας, κάνοντάς την κατάλληλη για κάθε είδος διακόσμησης.

Χρηστικότητα:
4 Θέσεις: Παρέχει άφθονο χώρο για κρέμασμα ρούχων, τσαντών ή άλλων αξεσουάρ, οργανώνοντας τον χώρο σας με στυλ και ευκολία.

Επιλέξτε την κρεμάστρα MDF ''Modern'' για μια λειτουργική και κομψή λύση οργάνωσης που ενσωματώνεται άψογα σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον. Ιδανική για να προσφέρει μια οργανωμένη και καλαίσθητη λύση για την είσοδο ή το χωλ σας, με την εγγύηση ποιότητας από την Espiel.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 11
Υλικό MDF
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 12
Μήκος(cm) 48,5
product bottom banner