Κρεμάστρα MDF 3 Θέσεων Μαύρη 35,5x12xH11cm Modern Espiel REF109

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: REF109
20.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κρεμάστρα MDF 3 Θέσεων Μαύρη 35,5x12xH11cm Modern Espiel REF109

Ενσωματώστε στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας με την κρεμάστρα MDF ''Modern'' από την Espiel. Ιδανική για εισόδους και χωλ, αυτή η κρεμάστρα συνδυάζει την πρακτικότητα με τον μοντέρνο σχεδιασμό, προσφέροντας μια οργανωμένη και κομψή λύση για την αποθήκευση ρούχων και αξεσουάρ.

Χαρακτηριστικά:

Υλικό Κατασκευής:
MDF: Υλικό υψηλής ποιότητας με μαύρη επιφάνεια, προσφέροντας ανθεκτικότητα και σύγχρονη αισθητική.

Διαστάσεις:
Μήκος: 35,5 cm
Πλάτος: 12 cm
Ύψος: 11 cm

Στυλ:
Modern Design: Το μαύρο χρώμα και οι καθαρές γραμμές προσφέρουν μια κομψή και διαχρονική εμφάνιση, ιδανική για σύγχρονους χώρους.

Χρηστικότητα:
3 Θέσεις: Παρέχει τρεις θέσεις για κρέμασμα ρούχων, τσαντών ή άλλων αξεσουάρ, βοηθώντας στην οργάνωση του χώρου σας με πρακτικότητα και στυλ.

Η κρεμάστρα MDF ''Modern'' της Espiel είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε οργάνωση και κομψότητα στην είσοδο ή το χωλ σας. Εξερευνήστε τη συλλογή της Espiel για να βρείτε το χρώμα και το σχέδιο που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ του χώρου σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 11
Υλικό MDF
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 12
Μήκος(cm) 35,5
product bottom banner