Κρεατομηχανή Κουζίνας Χυτοσίδηρο Size 5 22,5x9xH24,5cm Westmark 041.9750

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 041.9750
49.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Απολαύστε φρέσκο και νόστιμο κρέας και προετοιμάστε λαχταριστές συνταγές με το Αλεστήρι κρέατος, μέγεθος 5, από χυτό χάλυβα!

Αυτό το αλεστήρι μεγέθους 5 κατασκευάζεται από γαλβανισμένο χυτό χάλυβα και διαθέτει μαχαίρι με τέσσερεις πτερύγιες και τρύπα αλέσματος διαμέτρου 4,5 χιλιοστών. Διαθέτει επίσης στοιχείο προστασίας από πλαστικό για την επιφάνεια εργασίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αλεστήρι για γρήγορο και καθαρό αλέσιμο κρέατος, ψαριού, λαχανικών ή ζύμης. Με τον μοχλό μπορείτε να λειτουργήσετε το αλεστήρι με ελάχιστη προσπάθεια. Χάρη στην τοποθέτηση με βίδωμα, στέκεται σταθερά σε όλες τις επιφάνειες εργασίας.

Αξιόπιστοι και υψηλής ποιότητας βοηθοί κουζίνας!

Έχουμε πολλές εμπειρίες στο μαγείρεμα και το ψήσιμο. Για δεκαετίες, κατασκευάζουμε εργαλεία κουζίνας που εκτιμούνται τόσο από ερασιτέχνες όσο και από επαγγελματίες για τη μακροχρόνια λειτουργικότητά τους. Δοκιμάστε τα!

Χαρακτηριστικά:

• Συνιστάται το πλύσιμο στο χέρι
• Εγγύηση 5 ετών

Υλικό:
Χάλυβας
Διαστάσεις:
225 x 90 x 245 χιλιοστά

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Westmark
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Ύψος(cm) 24,5
Υλικό Χυτοσίδηρο
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 9
Μήκος(cm) 22,5
product bottom banner