Κούπα Stoneware Λευκή με Μαυροπίνακα 12x8xH9,5cm Kaemingk 609733-4

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 609733-4
3.09

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κούπα Stoneware με Πίνακα - Kaemingk 609733

Φέρτε τη χαρά των γιορτών στο πρωινό σας με αυτή τη χαριτωμένη κούπα από stoneware με θέμα Χριστουγέννων και ενσωματωμένο μαυροπίνακα. Με διαστάσεις 12x8x9,5cm και χωρητικότητα που την καθιστά ιδανική για το αγαπημένο σας ζεστό ρόφημα, αυτή η κούπα προσφέρει μια μοναδική και διαδραστική εμπειρία, καθώς μπορείτε να γράψετε πάνω στον πίνακα με κιμωλία και να αφήσετε μηνύματα ή να διακοσμήσετε την κούπα σας!

Το εορταστικό σχέδιο με τον Άγιο Βασίλη και το ελαφάκι προσδίδει μια παιχνιδιάρικη και χαρούμενη διάθεση, καθιστώντας την κούπα ιδανική για χρήση κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, είτε για τον εαυτό σας είτε ως δώρο για κάποιον αγαπημένο σας.

Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας stoneware, η κούπα είναι ανθεκτική και ασφαλής για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων. Είναι επίσης πιστοποιημένη για την ασφάλεια τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα 1935/2004/EC, διασφαλίζοντας ότι είναι απολύτως ασφαλής για την καθημερινή σας χρήση.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διαστάσεις: Μήκος 12cm, Πλάτος 8cm, Ύψος 9,5cm
Χρώμα: Λευκό με πολύχρωμες λεπτομέρειες
Υλικό: Stoneware υψηλής ποιότητας
Βάρος: 0,32 κιλά
Διακόσμηση: Εορταστικό σχέδιο με πίνακα μαυροπίνακα
Πιστοποιήσεις: Foodsafe Glass/Ceramics, Sensory-Odour - 1935/2004/EC
Ασφαλής για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων

Αποκτήστε αυτή τη χαριτωμένη κούπα με πίνακα και απολαύστε τα ροφήματά σας με στυλ και εορταστική διάθεση, ενώ μπορείτε να γράψετε τα δικά σας μηνύματα και να τα αλλάξετε όποτε επιθυμείτε!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Stoneware
Ύψος(cm) 9,5
Χρώμα Άσπρο, Πολύχρωμα
Πλάτος(cm) 8
Μήκος(cm) 12
product bottom banner