Κουταλάκι Espresso 12,5cm Ανοξείδωτο 18/10 Ασημί Taras Le Coq 67-TAR917

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 67-TAR917
3.59

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κουταλάκι Espresso 12,5cm Ανοξείδωτο 18/10 Ασημί Taras Le Coq (67-TAR917)

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την πρακτικότητα του κουταλιού εσπρέσο της σειράς Taras Le Coq, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας 18/10. Με μήκος 12,5 cm και πάχος 7 mm, αυτό το κουταλάκι ξεχωρίζει για τη στιβαρότητα και το μοντέρνο του σχεδιασμό, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση ή ειδικές περιστάσεις.

Η σειρά Taras είναι εμπνευσμένη από τις ιστορικές ελληνόφωνες πόλεις της Νότιας Ιταλίας, όπως ο Τάρας (σύγχρονη πόλη του Τάραντα), και αποτίει φόρο τιμής στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τις μαγειρικές παραδόσεις αυτών των περιοχών. Με λιτή αλλά εκλεπτυσμένη αισθητική, το κουταλάκι αυτό φέρνει μια νότα κλασικής ομορφιάς και μοντέρνας φινέτσας στο τραπέζι σας.

Χαρακτηριστικά:

Μήκος: 12,5 cm, ιδανικό για τον καφέ εσπρέσο ή το σερβίρισμα γλυκών.
Πάχος: 7 mm, που εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή και σταθερότητα.
Υλικό: Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 (Stainless steel 18/10), το οποίο είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και διατηρεί τη λάμψη του ακόμη και μετά από πολλά χρόνια χρήσης.
Χρώμα: Κομψό ασημί φινίρισμα που ταιριάζει με κάθε είδους σερβίτσιο και διακόσμηση τραπεζιού.

Πλεονεκτήματα:

Ανθεκτικότητα: Το ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 προσφέρει μακροχρόνια χρήση χωρίς φθορές, ιδανικό για επαγγελματική ή οικιακή χρήση.
Πολυτέλεια: Ο σχεδιασμός της σειράς Taras προσδίδει κλασική πολυτέλεια και διαχρονικό στυλ, ιδανικό για σερβίρισμα σε εκλεπτυσμένα περιβάλλοντα.
Ευκολία στον καθαρισμό: Ασφαλές για χρήση στο πλυντήριο πιάτων, διατηρώντας την ποιότητα και την ανθεκτικότητα του φινιρίσματος.

Το κουταλάκι espresso Taras Le Coq αποτελεί την τέλεια προσθήκη σε κάθε τραπέζι, ενισχύοντας την απόλαυση του καφέ ή του γλυκού σας με στυλ και ποιότητα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Le Coq
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Taras By Le Coq
Συνολικό Μήκος(cm) 12,5
Υλικό Ανοξείδωτο 18/10
Χρώμα Ασημί
product bottom banner