Κουρτίνα Μπάνιου Πολυεστερική Αδιάβροχη Μπεζ 180x200cm Abstract εstia Home Art 02-11758

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-11758
9.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Κουρτίνα Μπάνιου Πολυεστερική Αδιάβροχη Μπεζ 180x200cm Abstract από τη σειρά Estia Home Art (κωδικός: 02-11758) αντιπροσωπεύει τον απόλυτο συνδυασμό λειτουργικότητας και στυλ για το μπάνιο σας.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Υλικό Κατασκευής: Η κουρτίνα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πολυεστέρα, προσφέροντας υψηλή αντοχή στη χρήση και αντίσταση στην υγρασία.

Αδιάβροχη Προστασία: Η ειδική επεξεργασία του υλικού την καθιστά αδιάβροχη, προστατεύοντας αποτελεσματικά το μπάνιο σας από σταγονίδια νερού.

Σχέδιο Abstract: Το μπεζ χρώμα συνδυάζεται με ένα μοντέρνο σχέδιο Abstract, προσδίδοντας στο μπάνιο σας έναν διακριτικό, αλλά εντυπωσιακό χαρακτήρα.

Διαστάσεις: Με διαστάσεις 180x200cm, η κουρτίνα καλύπτει επαρκώς το ντους, προσφέροντας ιδανική προστασία και αισθητική.

Πλαστικοί Κρίκοι: Περιλαμβάνονται πλαστικοί κρίκοι για εύκολη τοποθέτηση και ασφαλή στήριξη.

Με την κουρτίνα αυτή, η ανανέωση του μπάνιου σας γίνεται παιχνιδάκι. Προσθέστε μια νότα στυλ και προστατεύστε τον χώρο σας με αξεπέραστο τρόπο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Πολυεστέρας
Ύψος(cm) 200
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 0,1
Μήκος(cm) 180
product bottom banner