Κορνίζα Ξύλινη 15x20cm Σε Ασημί Βάση Espiel FAM223

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FAM223
11.40

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αποτυπώστε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις με την Κορνίζα Ξύλινη σε Ασημί Βάση Espiel FAM223. Με διαστάσεις για φωτογραφίες 15x20 εκατοστών, αυτή η κορνίζα προσφέρει έναν μοντέρνο τρόπο να προβάλετε τις αναμνήσεις σας στο σαλόνι ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού σας.

Η σειρά κορνιζών της Espiel προσφέρει μοντέρνα σχέδια και χρώματα, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το ιδανικό στυλ που ταιριάζει με τη διακόσμησή σας. Κάθε φωτογραφία γίνεται μια ιστορία όταν παρουσιάζεται με αυτήν την εκλεπτυσμένη κορνίζα.

Αποτυπώστε τις στιγμές της ζωής σας με στυλ και κομψότητα χρησιμοποιώντας την Κορνίζα Ξύλινη σε Ασημί Βάση της Espiel, και δώστε μια ξεχωριστή νότα στη διακόσμησή σας.

Κάθε φωτογραφία και μια ιστορία στο σαλόνι μας. Αποτυπώστε τις αναμνήσεις σας σε μια από τις αγαπημένες κορνίζες μας, σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα ! - Every picture is a story in our living room. Capture your memories in one of our favorite frames, with modern designs and colors !

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 18
Υλικό Ξύλο, Σίδηρος
Χρώμα Ασημί, Μπεζ
Πλάτος(cm) 8
Μήκος(cm) 24,5
product bottom banner