Κορνίζα Μεταλλική 15x20cm Λευκό-Χρυσό 19,2x0,6xH24,5cm Luxe Espiel FAM603

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FAM603
12.30

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κορνίζα Μεταλλική 15x20cm Λευκό-Χρυσό 19,2x0,6xH24,5cm Luxe Espiel FAM603

Εντυπωσιάστε με την πολυτελή κορνίζα από τη συλλογή "Luxe" της Espiel, ιδανική για να αναδείξετε τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις σας. Αυτή η κομψή μεταλλική κορνίζα, με διαστάσεις 19,2x0,6xH24,5cm, είναι σχεδιασμένη για φωτογραφίες 15x20cm και συνδυάζει αρμονικά το λευκό με το χρυσό, προσφέροντας μια αίσθηση πολυτέλειας και φινέτσας.

Η κατασκευή από επιχρυσωμένο σίδηρο εξασφαλίζει μακροχρόνια ανθεκτικότητα και μια διαχρονική εμφάνιση. Το λευκό και χρυσό φινίρισμα προσθέτει μια κομψή και εκλεπτυσμένη αίσθηση, κάνοντάς την ιδανική για διάφορους εσωτερικούς χώρους όπως το σαλόνι, το γραφείο ή το υπνοδωμάτιο.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Υλικό Κατασκευής: Επιχρυσωμένος σίδηρος
Χρώμα: Λευκό-Χρυσό
Διαστάσεις Κορνίζας: 19,2x0,6xH24,5cm
Διαστάσεις Φωτογραφίας: 15x20cm
Στυλ: Πολυτελές και εκλεπτυσμένο

Λεπτομέρειες:

Η κορνίζα "Luxe" συνδυάζει την ανθεκτικότητα του επιχρυσωμένου σιδήρου με την κομψότητα του λευκού και χρυσού φινιρίσματος, προσφέροντας ένα πλαίσιο που ξεχωρίζει. Το μοντέρνο σχέδιο και οι λεπτές λεπτομέρειες κάνουν αυτή την κορνίζα μια εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση του χώρου σας.
Εφαρμογές:

Ιδανική για οικογενειακές φωτογραφίες, προσωπικές αναμνήσεις ή επίσημες εικόνες
Κομψή προσθήκη σε σαλόνια, γραφεία ή υπνοδωμάτια
Ιδανικό δώρο για φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, συνδυάζοντας ποιότητα και στυλ

Αναδείξτε τις αγαπημένες σας στιγμές με την κορνίζα "Luxe" από την Espiel, προσφέροντας μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στο χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσθέσετε αυτή την εντυπωσιακή κορνίζα στη συλλογή σας και να εντυπωσιάσετε με το μοναδικό της στυλ.

Αποκτήστε την τώρα και προσφέρετε στους εσωτερικούς σας χώρους μια αίσθηση εκλεπτυσμένης κομψότητας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον γεμάτο πολυτέλεια και ποιότητα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Υλικό Σίδηρος
Ύψος(cm) 24,5
Χρώμα Άσπρο, Χρυσό
Πλάτος(cm) 0,6
Μήκος(cm) 19,2
product bottom banner