Κλιπ Πλαστικά Αεροστεγούς Κλεισίματος Σακούλας 12τμχ Misty Nava 10-170-002

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-170-002
1.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τα πλαστικά κλιπ αεροστεγούς κλεισίματος σακούλας Misty Nava 10-170-002, τον ιδανικό τρόπο για να διατηρείτε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αυτά τα κλιπ σφράγισης είναι εύκολα στη χρήση, ανθεκτικά και επαναχρησιμοποιούμενα, και αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σφραγίσουν αεροστεγώς σακούλες τροφίμων και σνακ, διατηρώντας έτσι τη φρεσκάδα και τη γεύση τους.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 μεγάλα κλιπ (μήκος 11 εκατοστά) και 8 μικρά κλιπ (μήκος 6 εκατοστά), καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες σας στην κουζίνα.

Επιλέξτε τη σειρά εργαλείων και αξεσουάρ κουζίνας Misty για να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στη μαγειρική. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και σύμφωνα με τους αυστηρούς κανονισμούς για την επαφή με τρόφιμα, τα προϊόντα Misty είναι η ασφαλής και υγιεινή επιλογή για την κουζίνα σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης για να διατηρήσετε τα πλαστικά κλιπ σε άριστη κατάσταση και να εξασφαλίσετε την μακροχρόνια απόδοσή τους.



- Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το προϊόν με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.

- Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε και στεγνώστε καλά με ένα στεγνό πανί.

- Μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά σφουγγάρια, σύρμα ή σκληρά καθαριστικά.

- Κατασκευασμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Nava
Σειρά Misty By Nava
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Μαύρο, Μπεζ
product bottom banner