Κηροπήγιο Κρυσταλλίνης Με Στρας Στο Πόδι Φ7xH20cm Luxe Espiel XAS101

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: XAS101
15.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κηροπήγιο Κρυσταλλίνης Με Στρας Στο Πόδι Φ7xH20cm Luxe Espiel XAS101

Αναδείξτε την πολυτέλεια και τη λάμψη του χώρου σας με το κηροπήγιο από την συλλογή Luxe της Espiel. Το συνθετικό κρύσταλλο σε συνδυασμό με τα στρας στο πόδι και τα μοτίβα diamond cut προσφέρουν μια εντυπωσιακή και κομψή αίσθηση.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διαστάσεις: Φ7xH20cm

Υλικό Κατασκευής:

Κρυστάλλινη: Crystalline

Πλεονεκτήματα:

Λαμπερό Στυλ: Το κηροπήγιο συνδυάζει την καθαρότητα του συνθετικού κρυστάλλου με τα στρας στο πόδι, προσφέροντας μια αίσθηση πολυτέλειας και φωτεινότητας.
Diamond Cut Μοτίβα: Το σχέδιο με τα diamond cut μοτίβα ενισχύει την αντανάκλαση του φωτός, προσφέροντας μια επιπλέον δόση λάμψης.
Κομψότητα: Ιδανικό για κομψές διακοσμήσεις, εορταστικά τραπέζια, ή ως εντυπωσιακή διακοσμητική πινελιά σε κάθε χώρο.

Περιγραφή:

Το κηροπήγιο Luxe της Espiel συνδυάζει την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα. Το κρυστάλλινο σώμα του ενισχύει την αντανάκλαση του φωτός, ενώ το γεμισμένο με στρας πόδι προσθέτει μια κομψή πινελιά. Τα μοτίβα diamond cut συμβάλλουν στη δημιουργία μιας εντυπωσιακής ατμόσφαιρας, κάνοντάς το ιδανικό για κάθε περίσταση που απαιτεί μια δόση πολυτέλειας.

Είναι τέλειο για να ενσωματώσετε στην διακόσμηση του σαλονιού σας, στο τραπέζι των γιορτών ή ως μέρος μιας κομψής διακοσμητικής συνθέσης.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Υλικό Κρυσταλλίνη
Ύψος(cm) 20
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 7
product bottom banner