Καφετιέρα Φίλτρου-Τσάι 350ml Με Έμβολο Φ7cm Misty Nava 10-225-012

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-225-012
9.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η καφετιέρα "Misty" της NAVA είναι ένα πολύ πρακτικό εργαλείο για την παρασκευή καφέ φίλτρου και τσαγιού, με μια χωρητικότητα 350ml που είναι επαρκής για 1-2 φλυτζάνια. Το σχεδιασμός της εξασφαλίζει ότι θα απολαύσετε ένα ρόφημα πλούσιο σε άρωμα και γεύση.

Η καφετιέρα Misty διαθέτει έμβολο για καφέ φίλτρου και τσάι, προσφέροντας τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του νερού και την ένταση του ροφήματος ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Κατασκευασμένη από πυρίμαχο γυαλί και ανοξείδωτο ατσάλι (18/8) για το έμβολο και το φίλτρο, είναι ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες και κατάλληλη για χρήση στο πλυντήριο πιάτων.

Για να παρασκευάσετε τον καφέ σας, προσθέστε τον καφέ στο φίλτρο, γεμίστε την καφετιέρα με νερό που να μην έχει βράσει ακόμη, τοποθετήστε το έμβολο και αφήστε τον καφέ να εκχυλιστεί. Μετά από μερικά λεπτά, πιέστε ελαφρά το έμβολο και σερβίρετε τον καφέ.

Για να διατηρήσετε την καφετιέρα σε άριστη κατάσταση, πριν από την πρώτη χρήση πλύνετέ την με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι. Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε και στεγνώστε καλά την καφετιέρα. Αποφύγετε τη χρήση μεταλλικών σφουγγαριών ή σκληρών καθαριστικών, και προτιμήστε απαλά υλικά για τον καθαρισμό της.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Misty By Nava
Ύψος(cm) 17,5
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό
Χωρητικότητα (ml) 350
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 7
Μήκος(cm) 11
product bottom banner