Καφετιέρα Φίλτρου Γυάλινη 350ml Με Ανοξείδωτο Έμβολο Φ7cm Terrestrial Nava 10-225-010

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-225-010
10.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η καφετιέρα Terrestrial της Nava είναι ένα εξαιρετικό μαγειρικό εργαλείο για την παρασκευή καφέ φίλτρου ή τσαγιού, προσφέροντας πλούσιο άρωμα και γεύση. Με χωρητικότητα 350ml και διάμετρο 7cm, είναι ιδανική για 1-2 φλυτζάνια καφέ.

Η καφετιέρα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πυρίμαχο γυαλί, ενώ το καπάκι είναι από ξύλο bamboo και το έμβολο και το φίλτρο από ανοξείδωτο ατσάλι (18/8). Αυτά τα υλικά εξασφαλίζουν μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία στη χρήση.

Η παρασκευή καφέ με καφετιέρα εμβόλου επιτρέπει τη διατήρηση των φυσικών ελαίων του καφέ και την απελευθέρωση όλου του αρώματος, προσφέροντας έναν καφέ με πλούσιο σώμα και γεύση. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία του νερού και την ένταση του ροφήματος σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Η καφετιέρα Terrestrial είναι κατάλληλη για χρήση στο πλυντήριο πιάτων και έρχεται με οδηγίες χρήσης για να εξασφαλίσετε την ορθή λειτουργία και μακροζωία του προϊόντος. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ ή τσάι όπου κι αν βρίσκεστε, από το σπίτι σας έως το camping!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Σειρά Terrestrial By Nava
Ύψος(cm) 17
Υλικό Ανοξείδωτο, Γυαλί
Χρώμα Διάφανο, Μπεζ
Χωρητικότητα (ml) 350
Διάμετρος(cm) 7
Πλάτος(cm) 8
Μήκος(cm) 12
product bottom banner