Καφετιέρα Με Έμβολο 600ml Γυάλινη/Ανοξείδωτη Φ10,5xH21cm GTSA 22-7160

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 22-7160
11.59

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση του φρέσκου καφέ με την Καφετιέρα Με Έμβολο 600ml GTSA 22-7160. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα και γυαλί, αυτή η καφετιέρα συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική.

Με χωρητικότητα 600ml και διάμετρο 10,5cm, αυτή η καφετιέρα είναι ιδανική για την παρασκευή μιας πλούσιας και αρωματικής καφέ απόλαυσης. Το έμβολο σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ με την ακρίβεια που επιθυμείτε.

Με ύψος 21cm, αυτή η καφετιέρα προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Το ανοξείδωτο υλικό της εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα, ενώ το γυαλί προσφέρει την απαραίτητη διαφάνεια για να παρακολουθείτε τη διαδικασία εκχύλισης του καφέ.

Απολαύστε την τέλεια κούπα καφέ κάθε φορά με την Καφετιέρα Με Έμβολο 600ml GTSA 22-7160. Αποκτήστε τη δική σας τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καφέ!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ανοξείδωτο, Γυαλί
Ύψος(cm) 21
Χωρητικότητα (ml) 600
Χρώμα Ασημί, Διάφανο
Διάμετρος(cm) 10,5
product bottom banner